ESPORT ESCOLAR

Vora un miler d’escolars participen en la EPI

Enguany en l’Escola Poliesportiva d’Iniciació, hi haurà modalitats de judo, atletisme i pilota valenciana

martes, 03 de febrero de 2015

El Centre d’Esports ha posat en marxa un any més l’Escola Poliesportiva d’Iniciació (EPI), que té com a objectiu principal oferir als escolars la possibilitat de provar diverses modalitats esportives. Enguany hi ha aproximadament 950 xiquets i xiquetes alumnes de Primària participants, gràcies a l’adhesió al programa dels centres escolars Sant Vicent, Arnauda, El Romeral, Horta Major, Santa Ana, Esclaves, Carmelites, Miguel Hernández, Salesians Joan XXIII i Salesians Sant Vicent Ferrer.

Les modalitats que s’oferiran enguany a l’EPI són atletisme (amb monitors titulats del Club Atletisme Alcoi), judo (amb la participació també de monitors titulats del Judo Club Alcoi) i pilota valenciana (impartida per monitors titulats vinculats al Club Pilota Alcoi). Les sessions es realitzen en horari d’Educació Física al llarg de quatre mesos: gener, febrer, març i maig, amb quatre sessions per modalitat al llarg d’aquests mesos als diferents col·legis participants. Com a cloenda del curs, tindrà lloc una gran jornada al Poliesportiu, que comptarà amb esmorzar per als assistents.

El director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig destaca que “un any més els centres i els propis escolars ens manifesten l’interés a conèixer noves modalitats esportives, i la millor manera de conèixer un esport és practicant-lo. Hem de donar les gràcies als clubs implicats, i també als centres escolars, perquè aquesta fórmula suposa una bona promoció i estimulació d’especialitats esportives minoritàries, i de la pràctica de l’esport en general, per a xiquets i xiquetes que estan descobrint una pràctica divertida i saludable”.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content