CULTURA

Tres Passions arranca amb éxit el programa d’activitats culturals de Compromís

Les més de 100 persones que hi van assistir van gaudir de la barreja d’activitat creatives en tres sales o espais diferents

martes, 07 de octubre de 2014
Tres Passions
Tres Passions

L’activitat Tres Passions arranca amb éxit el programa d’activitats culturals organitzades a la seu de Compromís. “Es tracta d’una performance entre música, video,  pintura i expressió gràfica que, totes juntes, mostraven alhora i davant d’un públic entregat –jove sobretot- les passions dels artistes participants. Les més de 100 persones que hi van assistir van gaudir de la barreja d’activitat creatives en tres sales o espais diferents”. El secretari local de Compromís a la ciutat d’Alcoi, Màrius Ivorra, ha expressat de esta manera la seua satisfacció per la actividad.

En una primera sala es va situar l’espai clàsic, on Moisés Olcina al saxo i Ausiàs Gisbert al violoncel interpretaren versions de música clàssica mentre Orfeo Soler dibuixava en un llenç el Moisés de Miquel Àngel.

En l’anomenat espai contemporani,  mentre Jordi Sempere mostrava la seua creativitat en el camp de l’expressió plàstica, es projectava l’audiovisual gravat i editat per Xavi Cortés d’una obra composada pel mateix Moisés Olcina, i estrenada en aquest acte, en el qual hi era al saxo el seu autor i a la bateria Javi Blanquer.

Finalment, en l’espai jazz, mentre Juan Antonio Recuerda al piano i Moisés Olcina al Saxo interpretaven obres de Jobim, Corea i Silver, Jordi Sempere i Orfeo Soler barrejaven en un mateix llenç els seus singulars estils.

“Tots els assistents van mostrar la seua satisfacció per la novetat i per l’aire nou que s’hi respirava en la seu de Compromís. És una nova manera de mostrar l’excel·lent nivell de la capacitat creativa dels diferents sectors de la nostra ciutat. Per això oferim els espais de la nostra seu per a altres activitats dels diferents col·lectius de la ciutat i comarca que puguen tenir-hi  cabuda per espai i calendari ”.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content