ATLETISMO

Muro se corona con dos pruebas multitudinarias

El sábado se celebró la carrera solidaria del Día de la Dona y el domingo la Pujada a la Penya el Flare

martes, 13 de marzo de 2018

Sobre un circuit lleugerament modificat,però amb la mateixa exigència que passades edicions , les corredores i corredors que han completat els 21 km de que consta la prova han hagut de lluitar no sols contra les dificultats del recorregut , si no a més contra un fort vent que per moments complicava en gran manera el simple fet de mantenir-se en peus.

 

Els esforçats corredors han anat arribant en un constant degoteig i amb la duresa reflectida en el rostre , tots ells encapçalats pel guanyador masculí, Ion Eduard Lobodan ( 1:37:35 ) , seguit pel local Antonio Pérez Verdú ( 1:38:13 ) , i tancant els llocs d'honor Abderrahim Hanzaze ( 1:39:35 ) .

 

Pel que fa a la categoria femenina la triomfadora ha sigut Mari Tamarit , guanyadora de passades edicions , amb un temps de 1:59:48, ben secundada per Elia Moyá ( 2:12:03 ) i Inma Martínez ( 2:14:20 ), demostrant tots els participants una gran fortalesa i constància per a poder superar els 605 metres de desnivell positiu de que consta la prova. “ Voldria felicitar públicament als organitzadors , el CEM “ Les Llebres “ , perquè han demostrat un any més que tenen una capacitat organitzativa envejable , i a més donar-los l'enhorabona per crear aquesta atmòsfera tan acollidora que fa que corredors i corredores se senten com a casa i tinguen ganes de repetir en  pròximes edicions “ , comentava el Regidor d'Esports Kike Pascual.

El dissabte es va celebrar la quinta carrera solidària del “Dia de la Dona”, més de 1500 persones van participar en una edició on els beneficis van ser a l'associació Aspromin.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content