CAMPANYA PREVENCIÓ

La Mancomunitat demana implicació per a prevenir el consum d’alcohol dels menors en festes

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives comença les reunions amb Ajuntaments i Juntes de Festes per sensibilitzar-los en la necessitat de prendre mesures per evitar que els més joves beguen alcohol durant les celebracions

viernes, 15 de marzo de 2019

Davant la proximitat dels moros i cristians de Banyeres de Mariola, que suposen l'inici del calendari fester de les comarques, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat ha posat en marxa una campanya de conscienciació. Amb el lema Per unes festes amb coneixement. Jo no jugue amb tu, té com a objectiu prevenir el consum d’alcohol en menors i conscienciar sobre la prohibició de la seua venda i subministrament als mateixos, encara que en moltes festivitats siga una imatge comuna, ja que suposa un greu risc, perquè acostumen a consumir de forma abusiva grans quantitats d’alcohol en curts períodes de temps.

L’UPCCA s’ha reunit directament amb diferents juntes i comissions de festes dels municipis, com ja ha fet amb la Junta de Festes de Banyeres de Mariola i representants de les filaes, per traslladar-los la necessitat de prendre mesures. L'Ajuntament ha dut a terme la impressió del cartell de la campanya en forma d'octavilles per a repartir-les a partir d'aquesta setmana en les entradetes. Segons les dades de l'informe ESTUDES 2016-2017 (Enquesta sobre l'ús de drogues en Ensenyaments Secundaris en Espanya) del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, la mitjana d'edat d'inici en el consum d'alcohol se situa al voltant dels 14 anys i, a més, el 48,3% dels menors enquestats beu amb el consentiment dels seus pares.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content