ARREL

La Mancomunitat activa un portal d’ocupació per oferir i trobar treball a la comarca

El web publica ofertes laborals i la programació de cursos i activitats – El quadern "De poble en poble" guia als xiquets i xiquetes a conèixer els municipis de l’entitat

miércoles, 29 de enero de 2020
Lola Llopis i Francesc Gisbert amb el quadern "De poble en poble".
Lola Llopis i Francesc Gisbert amb el quadern "De poble en poble".

La Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat llança el portal d'ocupació. Un espai (empleo.lamancomunitat.org) on es poden consultar les ofertes de treball disponibles a les poblacions integrades a l’ens o registrar les candidatures dels aturats que busquen feina.

En l’espai rebem a Inma Sancho, agent de la ADL de la Mancomunitat, per aprofundir en aquest nou servei. També ens acompanyen Arnaldo Dueñas, gerent de la Mancomunitat, per parlar d’aquest projecte i de la presentació que van celebrar a Fitur. En aquest punt, donem la benvinguda al tècnic de Turisme Iñaki Ferrer que els trasllada com van donar a conèixer el projecte 20mils a la fira internacional de Turisme, celebrada a Madrid, i parlarlà d’altres activitats programades per als propers mesos.

I, per acabar, de la mà de l’escriptor Francesc Gisbert i la il·lustradora Lola Llopis coneixem la publicació De poble en poble amb que la Mancomunitat difon, entre els xiquets i les xiquetes, quins són els pobles que integren aquest òrgan supramunicipal.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content