668 EDICIÓ

La Fira de Tots Sants no entén de crisi

Arribarà als 125.000 metres amb 100 nous expositors - Tota la superfície de mostra està coberta a mes i mig de l'inici

sábado, 20 de septiembre de 2014
Fira de Tots Sants.
Fira de Tots Sants.

A mes i mig per a inaugurar la 668é edició de la Fira de Tots Sants de Cocentaina, Vicent Sandoval, regidor de Fira, Turisme i Promoció Econòmica ha anunciat que "l’ocupació prevista per a enguany 2014 ja està completa en tots els sectors". De fet, a causa de l'interés i la demanda de nous expositors s'han ampliat algunes zones, com Turisme o Artesania i Venda Ambulant, fins a arribar als 125.000 m2 de superfície expositiva, al voltant de 15.000 metres quadrats més que en l'anterior edició.

Una de les àrees de creixement la constituïx Turisme, que es consolida com un nou sector de 3.600 metres quadrats i es desvincula dels Productes Típics, que es queden amb els 1200 m2 que abans compartien ambdós. La promoció del Turisme, amb una extensa representació de municipis, entitats i institucions de la Comunitat Valenciana, estarà ubicada en l'avinguda Jaume I, el carrer Mossén Raduán i Santa Bárbara.

La Venda Ambulant i l'Artesania tripliquen el seu espai (6.144 m2 en total) amb l'adhesió d'una part de la carretera nacional N-340. Concretament ocuparan part de la vorera que transcorre des del cantó del col·legi Sant Joan Bosco fins a l'inici de l'Avinguda de Xàtiva, a més dels carrers adjacents que eren on s'instal·laven fins ara.

Cal destacar que pràcticament el 90% dels expositors repeteix any rere any la seua estada en la Fira de Tots Sants. "Este és un dels motius pels quals ens veiem obligats a créixer a poc a poc i de forma controlada cada any, per a donar cabuda a noves empreses o inclús crear nous sectors. La Fira és un esdeveniment viu que evoluciona i s'adapta als temps, però sabent conservar el sabor que la fa entranyable", hi ha assenyalat Vicent Sandoval, regidor de Fira.

Sens dubte la Fira de Cocentaina es constituïx com un dels centres comercials i d'oci a l'aire lliure més grans la Comunitat Valenciana. Un parc temàtic on convergeixen diferents cultures, gastronomia, una variada oferta d'oci diürn i nocturn així com una heterogènia mostra comercial dels més diversos productes. Cal recordar que en l'edició anterior de 2013 ja es va realitzar un gran esforç per reorganitzar sectors i ampliar espais de gran format per a donar cabuda a noves empreses.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content