9 OCTUBRE

Homenatge a Romà de la Calle i Faula Teatre

La festa del 9 d'octubre premia a Alcoi al catedràtic i al grup per la seua tasca en pro de la llengua-L'acte el va presentar la periodista Jéssica Sempere i Miquel Cruz va llegir el manifest

lunes, 09 de octubre de 2017

Premiats al Teatre Calderón

La festa de la Comunitat Valenciana es va convertir a Alcoi en un homenatge a Romà de la Calle i Faula Teatre. L'Ajuntament d'Alcoi els va fer lliurament de les distincions de la segona edició dels Premis 9 d’octubre.

El catedràtic, nascut a Alcoi, va agrair la distinció que va rebre en l'acte desenvolupat en el Teatre Calderón. "Agrair, recordar i compartir", amb aquests verbs va iniciar la seua intervenció. Paco Valls, director de Faula Teatre, també va agrair en nom del grup el reconeixement rebut a la labor en pro "de la cultura i integració" que realitzen.


El lliurament de premis la va introduir Miquel Cruz, encarregat aquest any de la lectura del manifest institucional i en el qual va haver-hi referències a la història i l'origen de la celebració, als autors valencians com Fuster o Valls, al plurilingüisme o a artista locals com Isabel Clara Simó, Ovidi Montllor, o Jordi Raúl Verdú.

L'acte el va presentar la periodista Jessica Sempere i va estar amenitzat per La Primitiva, que va oferir un repertori musical de peces per commemorar el 9 d’octubre.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content