ENTREVISTA

“Guanyar Alcoi és exemple de confluència de forces polítiques”

Rosa Pérez, coordinadora d’Esquerra Unida, aspira a aconseguir un pacte preelectoral amb Podem i el Bloc

jueves, 07 de junio de 2018
Rosa Pérez, als estudis de Ràdio Alcoi.
Rosa Pérez, als estudis de Ràdio Alcoi.

La nova coordinadora d’Esquerra Unida al País Valencià, Rosa Pérez, ha destacat Guanyar Alcoi com exemple de confluència de forces polítiques. Un model que, a escala autonòmica, vol reproduir amb Podem i el Bloc. De moment, els nacionalistes s’han mostrat contraris, encara que les converses segueixen obertes.

Pérez sosté que el seu partit és necessari a les Corts Valencianes, d’on va desaparèixer després de les eleccions del 2015. “Malgrat que altres forces hagen ocupat el nostre espai institucional a les Corts en les darreres eleccions autonòmiques, ningú ha ocupat l’espai polític d’Esquerra Unida, que ha seguit mantenint veu pròpia i un treball continu i efectiu: som la gent d’Esquerra Unida qui treballem a les comarques temes com la remunicipalització de serveis, la laïcitat, la reforma democràtica, la participació o el feminisme”. L'objectiu principal, afirma, és tornar a Les Corts Valencianes al 2019.

En l’ambit local, Pérez aspira a que Guanyar Alcoi torne a reeditar-se, fins i tot, amb  més formacions que fa tres anys.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content