SANT JORDI 2016

Fonèvol reivindica amb confeti els drets feters de les dones

La associació per l'integració femenina celebra que este 2016 "podrem veure dones en les esquadres de l’Entrada”

sábado, 16 de abril de 2016

Repartiment de confeti morat a la seu de Fonèvol

Fonèvol, la associació que vol la plena integración de les dones en les festes d’Alcoi, considera que 2016 serà “més igualitari” que 2015. “Finalment podrem veure dones en les esquadres de l’Entrada”. La entitat celebra “la presència de dones de ple dret en Alcodians, Aragonesos, Chanos, Cordón, Gusmans, Judios, Llana, Marrakesch, Maseros, Miqueros, Mudéjares, Navarros, Realistes i Vascos”. Tot i això Fonèvol considera que “queda molt per fer, ja que hi ha 14 filaes on cap dona pot votar”.

Com cada any, la Associació ha dut a terme una activitat positiva, respectuosa i integrada en la festa per a conscienciar la gent i reivindicar la participació de la dona en igualtat de condicions a un home. “El nostre objectiu és fer reflexionar al públic i apropar més les opinions”. Fonèvol ha iniciat el repartiment de confeti de color morat per a les entrades “Convidem a totes aquelles persones que creuen en la participació de la dona en les festes en igualtat a utilitzar confeti de color morat”.

Amb aquesta finalitat es van començar a repartir bossetes de confeti morat i altres articles divendres 15 d'abril a la seu de Fonèvol, al Club d’Amics de la UNESCO, al carrer Cid, núm. 12, d’Alcoi.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content