EDUCACIÓ

Experiència basada en la tradició

L'Institut Pare Vitòria amb prop de 90 anys de trajectòria dona a conèixer els seus projectes educatius i les característiques actuals del centre de la mà de professors i alumnes

martes, 16 de mayo de 2017

Radio Alcoy es desplaça a l'Institut Pare Vitòria per donar a conéixer els seus projectes educatius, les característiques del centre, els programes Erasmus i Unesco. És, amb 90 anys de trajectòria, el segon institut més antic de la provincia. Al programa parlem amb professors i alumnes sobre les especialitats que ací es poden cursar, de les previsions d'inscripcions per al curs vinent.

Comencem amb Toni González, director, i Lluís Vidal cap d'estudis. Anna Pascual i Maria Soro, parlem de l'Equip de Mediació amb els alumnes Iñaki Peris i Neus Sanjuan. Tere Botella, la vicedirectora, explica les activitats del centre i Carmen Cortés, coordinadora de Batxillerat dels intercanvis amb altres països amb els alumnes Joan Belenguer, Joao Pereira i Mariola Montava. Vicent Romans, explica els programes UNESCO amb els alumnes Moraima Cabrera, Paula Balaguer i Arnau Mora. Ximo Balaguer, explica com funciona el programa Erasmus i els alumnes Alicia Rubio, Sergio Llopis i Evelyn Rojano expliquen la seua experiència com alumnes de Batxillerat. Toni González tanca amb les dates de admissió i matricula.

 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content