PROMOCIÓ

El Nadal alcoià busca turistes

L'Ajuntament contrata 50 panells a diferents municipis valencians per anunciar els actes nadalencs

miércoles, 31 de diciembre de 2014
Un dels panells instal·lats a Sagunt.
Un dels panells instal·lats a Sagunt.

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi ha realitzat durant aquestes setmanes una campanya de difusió de les activitats del Nadal alcoià, instal·lant un total de 50 cartells de grans dimensions a expositors estables (mupis) de sis localitats valencianes: Elx, Gandia, Xàtiva, Sagunt, Benidorm i el Campello.

Tal i com explica la regidora Maria Llopis, “el nostre Nadal és ben conegut a les nostres comarques, d’on acostumem a rebre visitants. I el que hem intentat amb aquesta campanya és arribar a un públic de comarques veïnes dins el territori autonòmic, un turisme per al qual Alcoi resulta una destinació interessant per vindre a conèixer les celebracions, passar el dia a la ciutat, visitar algun restaurant i fer compres. Per això, creiem que la presència publicitària amb cartells als carrers pot resultar un bon atractiu”.

El cartell recull informació com els dies i horaris de celebracions de les desfilades de la Trilogia Nadalenca (Pastoretes, Ban i Cavalcada), els dies de funcions obertes del Betlem de Tirisiti, i també els tallers infantils que s’inclouen en l’oferta del Casal de Nadal. A més, incorpora un codi QR que enllaça amb la pàgina web de Turisme, on hi ha completa informació sobre la ciutat, els seus atractius i els serveis a l’abast del visitant.

Les dues ciutats amb major presència de la campanya són Elx i Benidorm, amb 15 cartells a cadascuna d’elles; mentre que a Xàtiva, Sagunt (i el seu Port), Gandia (i el Grau), i el Campello, s’han instal·lat 5 cartells a cada localitat.

Maria Llopis destaca que “any rere any constatem que el treball de difusió i promoció del nostre Nadal ofereix resultats, i tant el treball estrictament publicitari que fem des de la eegidoria, com la presència de les nostres tradicions i celebracions nadalenques als mitjans de comunicació de tot l’Estat durant aquestes dates, ens estan donant a conèixer com una de les destinacions més singulars i atractives per a aquesta època de l’any”.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content