ECONOMIA

El conseller Rafael Climent visita l'institut La Foia d'Ibi

La conselleria d'Economia destaca el seu suport cap al teixit empresarial a través dels més de 13 milions que, des de 2015, ha invertit per afavorir l'ocupació i el desenvolupament industrial del municipi

viernes, 09 de febrero de 2018

Rafa Climent ha visitat les instal·lacions de l'Institut de Batxillerat IES la Foia, en Ibi, que inclouen també tallers per a la formació pràctica de l'alumnat. Climent ha manifestat la importància de què la formació siga "el més real possible i d'acord al que després els alumnes podran trobar-se  en la seua vida laboral", i per això, ha destacat les instal·lacions d'aquest institut, que compta amb maquinària extrapolable a la que poden tindre les empreses. Així el conseller ha comprovat de primera mà la formació professional específica per al sector joguet i plàstic que dóna resposta a les necessitats de l’empresariat, amb la col.laboracio d’AIJU i AEFJ.

Climent ha destacat que la Conselleria d'Economia Sostenible ha destinat des de 2015 més de 13 milions d'euros per afavorir la creació d'ocupació i el desenvolupament econòmic i industrial d'Ibi. D'ells, més d'1 milió d'euros s'han destinat a polítiques actives d'ocupació, com a foment de l'ocupació, Formació Professional i inserció laboral, i s'han concedit ajudes per un total de 1,7 milions per a la internacionalització, la innovació, la millora de l'eficiència tecnològica de les empreses, així com per al foment de l'eficiència energètica, i per al clúster d'empreses innovadores de la vall de la joguina. A més, entre 2015 i 2017 la Conselleria d'Economia Sostenible també ha aprovat 3 milions en ajudes per millorar els polígons industrials del municipi i ha concedit 30 ajudes per valor de 5,6 milions d'euros a l'Institut Tecnològic del Joguet (AIJU).

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content