PROMOCIÓ

El blog Molaviajar.com visita Alcoi

L’equip publicarà vídeos de les ciutats de l’àmbit AVE Villena-Levante Interior

lunes, 16 de marzo de 2015

Un treballador del blog

Un dels blogs de viatges més populars, Molaviajar.com, va visitar la setmana passada Alcoi, junt a les altres ciutats que formen part del projecte AVE Villena-Levante Interior, per enregistrar diversos continguts que difondrà pròximament des de la seua pàgina web.

Molaviajar és un blog elaborat per un gallec i una polonesa, que tracta diversos continguts sobre viatges arreu del món. Destaca pel seu canal de televisió on-line, amb vídeos que tenen milers de visites, i també per un compte de Twitter en què difonen els seus continguts amb més de 26.000 followers.

El passat dijous van estar a Alcoi durant una vesprada, gravant vídeos tant a punts atractius del centre urbà com a l’interior d’edificis destacats. Després de més de cinc hores de rodatge, es van allotjar a la Masia La Mota, i al dia següent van retornar a Polònia, on resideixen els seus autors.

En uns dies estarà a l’abast dels seus seguidors el contingut dels vídeos i la informació elaborada a Alcoi i altres localitats de les nostres comarques. Tal i com ha expressat la regidora de Turisme Maria Llopis, “aquest tipus de promoció és molt important per a les destinacions turístiques. Hui en dia els bloggers de referència són uns prescriptors importantíssims, ja no només pel nombre de seguidors i la difusió mundial que tenen els seus continguts, sinó també pel perfil d’aquests seguidors: gent que veritablement aprecia un turisme actiu, de qualitat, i sempre oberta a descobrir noves destinacions més enllà de les més consolidades del sector”. Llopis a més destaca que aquesta és una nova prova de la idoneïtat del projecte AVE Villena y Levante Interior: “Una vegada més trobem com la unió dels esforços dóna molt bons resultats. El fet que diverses localitats de les nostres comarques unim els recursos i reclams per donar-nos a conèixer obri moltes possibilitats i noves vies de difusió i promoció dels atractius que, tots sumats, som capaços d’oferir als visitants. Hi ha molt treball per davant, no ens cansarem de dir-ho, perquè hem de ser molt constants en la promoció turística, però al llarg dels últims anys hem fet passos molt importants per donar a conèixer Alcoi i a poc a poc anem veient com la ciutat desperta un interés creixent i cada vegada està millor situada al competitiu mercat turístic”. 

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content