HOY POR HOY

Amb fred de Fira

Hoy por Hoy es desplaça a Cocentaina per donar veu als protagonistes de la segona jornada caracteritzada per les temperatures fresques i l'ambient humit

viernes, 02 de noviembre de 2018

Hoy por Hoy en la Fira de Tots Sants

Amb fred de Fira. Així ha arrancat i s'ha desenvolupat la segona jornada de la Fira de Tots Sants de Cocentaina. "Per Tots Sants sempre era tradicional estrenar abric i avui no sobra", ha explicat l'alcaldessa, Mireia Estepa, al programa Hoy por Hoy especial Fira de Tots Sants. La primera autoritat local s'ha mostrat agraïda en l'entrevista pel suport donat pel Govern valencià la vespra durant la inauguració del dia 1 de novembre. En la primera jornada 160.000 visitants es van apropar a Cocentaina, segon ha avançat la regidora de Fira, Mariona Carbonell. "Encara queden molts dies i el temps que hui és fred està comportant-se". El climatòleg de Radio Alcoy, Enrique Moltó, ha ratificat que el temps millora de cara al cap de setmana. Ha recordat que la Fira de Tots Sants no ha tingut temperatures tan fresques des de fa almenys 15 anys. "Eixe any la Fira va durar 5 dies. Els últims la temperatura va caure i va nevar prop d'ací".
Pel programa tambè ha passat l'autora del cartell anunciador de la Fira 2018, Tere Cerver, el coordinador del Certamen Coral Fira de Tots Sants, Raül Belda i el director i president de la Colla Malpasset.
A Cocentaina hem tingut el programa Mil.leni amb el director del campus d'Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrosa i el subdirector, Francisco Picó.

Deja un comentario
Normas de uso:
> Esta es la opinión de los internautas, no de radioalcoy.com
> No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
> Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.

Acepto la cláusula de privacidad


Load more content